Call of Duty

Hamarosan jön az újabb patch, ami javítja a végtelen Tactical bugot! | Warzone


Reméljük a javítással ezúttal nem érkeznek majd kellemetlen meglepetések...

Többször leírtam már, most is ezzel kezdem: a Modern Warfare és a Warzone hatodik szezonja az eddigi legrosszabbul startoló etap. Egészen elképesztő mennyiségű, a játékot teljesen szétromboló új hiba ütötte fel a fejét, melyek egy részét ugyan javították egy hotfixel, azzal egy időben majd ugyanannyi újabb és hasonló kaliberű bug jelentkezett.

Az egyik ilyen bug miatt az illetlen játékosok tulajdonképpen játszi könnyedséggel farmolhatják maguknak a Warzone győzelmeket, ugyanis hiába a limit, végtelen mennyiségben használhatják a HP gyors visszatöltésére szolgáló Stimet.

Végtelen ideig túlélhetsz a gázban – javítás után itt az újabb óriás bug! | Warzone

Igen ám, de mint azóta kiderült a probléma nem kifejezetten a Stimet érinti, hanem majd az összes Tactical tárgyat, így szinte mindent, ami ebbe az item kategóriába tartozik a végtelenségig spammalhetünk.

Így eshetett meg az alább látható eset is, ami a Stim mellett remekül példázza a játék jelenlegi állapotát:

That unlimited tactical glitch is more than just stims from CODWarzone

Aggódni persze egy percig sem kell, az Infinity Ward már javában dolgozik a probléma megoldásán, így hamarosan érkezik majd egy újabb hibajavító frissítés, ami valamivel élvezhetőbbé teszi a szebb napokat is látott játékot.

Mindenesetre egészen szomorú, hogy a Warzone és a Modern Warfare kapcsolata egy ilyen hányattatott szezonnal ér véget, bár való igaz, hogy a búcsúnak még épp csak az elején járunk. Az Infinity Wardnak pedig van ám dolga ezen felül is, ugyanis a frissítés óta konzolon és PC-n egyaránt rosszabbul fut a játék mint valaha, nem ritkák a frame droppok, a grafikai hibák, de folyamatosan számolnak be kifagyásokról, és a játék mérete az ígéretek ellenére sem csökkent sőt, PC-n már egy 250 GB-os SSD-n sem fér már el.

Mindegy is, mert most amúgy is mindenki a Cold War nyílt bátájával játszik, vagy készül rá, ugye? Ugye?

UPDATE: Többen jeleztétek, hogy időközben megérkezett a javítás, alább a hivatalos jelentés róla!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva