Counter Strike

A Budapest Five és a Honvéd is győzelemmel folytatta – CEE Champions 2. nap


Mindkét magyar csapat sikerrel vette az akadályt.

Javában zajlik a CEE Champions, ahol a magyar érdekeltségű csapatok mindegyike begyűjtött már legalább egy győzelmet. Szombati összefoglalónkat ITT találjátok, most pedig jöjjenek a vasárnapi eredmények!

A Budapest Five a nyitónapon szoros meccsen, 16:14-re tudta legyőzni a Blink csapatát, ezt tegnap egy jóval egyszerűbb, 16:5-ös siker követte, mégpedig a litván többségű JoinTheForce ellen. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a JTF egy alapértelmezett győzelemmel jutott túl az első körön, ahol ha a FATE ki tud állni, akkor nagy eséllyel velük mérkőztek volna meg a magyar srácok.

A Lenovo Honvéd szombaton a GameAgents-től kapott ki, így tegnap egy elég fontos meccs következett. Ellenfélnek a lett töbségű, de tahsiN-t is soraiban tudó SPARX Esports-ot kapták, s végül 19:17-re nyerni tudtak. A Honvéd a rendes játékidőben két meccspontot hárítva hozta ki a hosszabbítást, de még az overtime során is 17:15-re vezetni tudott a SPARX, ám egy négyes szériával sebiék behúzták a meccset.

A GameAgents – soraiban markk-kal – 16:10-re alulmaradt a cseh Sampi-val szemben, így a Honvéd-hoz hasonlóan ők is 1-1-es mérleggel állnak. A Budapest Five két győzelmével vezeti a D csoportot, coolio-ék a következő játéknapon már a továbbjutásért meccsezhetnek.

A hétvége menetrendje:

  • GameAgents vs. Good Game – szombat 22:00
  • Lenovo Honvéd vs. Tenerife Titans – vasárnap 17:00
  • Budapest Five vs. ECLOT – vasárnap 22:00

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva