Call of Duty

Egy új bug miatt meztelenné válnak a karakterek! | Warzone & Modern Warfare


Végre egy olyan bug, amin jót tudunk nevetni!

A hatodik Modern Warfare – Warzone szezont rengeteg kritika éri az azzal érkezett nem elhanyagolható mennyiségű, a játékot alfa állapotba visszarántó hibák miatt. Az Infinity Ward mentségére szóljon, hogy szinte megállás nélkül dolgoznak az összes fellelt bug javításán, azóta pedig két hotfixel elő is álltak. Mostanság viszont egyre többen számolnak be egy olyan bugról, ami ez előzőekkel ellentétben inkább megmosolyogtató, mintsem zavaró, vagy játékot tönkretevő.

Történik ugyanis, hogy valamilyen eddig beazonosítatlan grafikai glitch miatt bizonyos játékosok elveszítik az operátoruk nadrágját, úgy pedig meztelen hátsóval rohangálnak fel-álá a pályán.

Wait for it. WORLDWIDE REVEAL: The new Nudist Operator Bundle! from modernwarfare

A valóságban valószínűleg csak arról lehet szó, hogy a Spectate módra gyorsan átváltva nem töltődtek be időben a karaktermodell textúrái, és emiatt tűnhet úgy, hogy nincsen rajtuk nadrág. Ettől ugyan nem lesz jobb érzés, ha egy ilyen bugos modelltől kell teabegelést elszenvedni, de ez sajnos mindig benne van a pakliban.

A fent látottaknak gyaníthatóan köze lehet a Season 6-tal érkező optimalizálatlansági problémákhoz, amik miatt PC-n és konzolokon egyaránt megszaporodtak a ilyesféle grafikai hibák, de egyre többen számolnak be akkora frame droppokról, hogy a az FPS számláló gond nélkül zuhan 15-20 fps környékére is. Az Activision viszont bőszen dolgozik a problémák elhárításán, így biztosak lehetünk abban, hogy ahogyan a többire, úgy ezekre is hamarosan megtalálják a gyógyírt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva