Egyéb

Így néz ki az Xbox Series X kicsomagolása! | Van, aki idő előtt beszerezte az új Xboxot!


Ettől sem lesz könnyebb a várakozás...

Az Xbox Series X hiába, hogy hivatalosan egy hónap múlva kerül majd a boltok polcaira, a nagyobb raktárak egy részébe már ma megérkeztek az első raklapok, hogy aztán ott várjanak a premierre. Valószínűleg így történhetett az is, hogy egyesek már jóval előbb kézbe vehették a gépet, de akad olyan is, aki idő előtt elkészítette az első kicsomagolós videóját.

A videót egy spanyol Willy Crow felhasználónevű, valószínűsíthetően egy nagyobb áruháznak dolgozó férfi készítette, melyben az Xbox Series X dobozából való teljes kicsomagolását láthatjuk.

Nem mondjuk, hogy nem nézzük kicsit irigykedve a videót, nekünk viszont jobb esetben is még egy hónapot kell várnunk arra, hogy rátegyük a mancsunk a Microsoft újgenerációs portékájára. Ami viszont érdekes, hogy szinte alig hallani az újgenerációs “csodafegyvernek” szánt, bitang olcsó Xbox Series S-ről.

Magyarországon az Xbox Series X és annak kistestvére, a lemezmeghajtó nélküli és valamivel szerényebb képességű Xbox Series S november 10-én kerül kereskedelmi forgalomba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva