BoardGame

Megérkezett végre a Kuruzslók Quedlingburgban kiegészítője


A javasasszonyokat kedden be is mutatják a Board Game Caféban.

Kedden egy nagyon népszerű játék rég várt kiegészítőjét mutatják be a Ferenc körúti Board Game Caféban (BGC; Budapest, IX. kerület, Ferenc körút 17., alagsor) – a Compaya kiadó slágerjátéka, a Kuruzslók Quedlingburgban új kiegészítőjét, A javasasszonyokat este 6-tól mutatják be, és persze ki is lehet majd próbálni.

Jelentkezni a BGC Facebook-oldalára küldött üzenettel lehet, és érdemes is, mert mi is többször beleszaladtunk, hogy kicsit később érkeztünk, mint a 6-os kezdés, és már alig tudtunk játszani, mert beteltek a helyek. Meg azért is érdemes előre jelentkezni, mert akkor az 500 forintos játékdíjat lefogyaszthatjuk a pultban.

A javasasszonyok egyébként jelentős kiegészítőnek számít, például azért, mert az alapjáték maximum négy játékosszámát ötre bővíti. Ezen kívül a bájitalfőzést (merthogy ebben a játékban azt kell – itt közöltünk róla részletes játékbemutatót; egyébként ehhez a bemutatót jegyző partnerünk, a Tarsasjatekok.com a Fun With Geeksszel közös nyereményjátékot szervezett, melyen meg is lehetett nyerni az alapdobozt) egy gyógynövénnyel és új receptkönyvekkel, illetve persze magukkal a javasasszonyokkal turbózza föl.

Az egyszerű (már 10 éves kortól ajánlott), de jelentős mélységeket mutató játék nem igazán tart tovább háromnegyed óránál, tehát a 6-os kezdéstől a 11-es kötelező, covid-korlátozásos zárásig bőven belefér két-három kör is.

 

Szintén friss és hazai és megjelenés:

Ilyen is ritkán van: alig indult el egy játék a Kickstarteren, máris bejelentették a hazai kiadását

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva