R6

RIP Maverick? Túlzás lenne állítani, de Tachanka durván meg fogja nehezíteni a támadó életét


Erre érdemes rápillantani.

A legutóbbi cikkben említettük, hogy bekerült a Tachanka átdolgozás tesztszerverre, kisebb nerfet is kapott az operátor:

Tesztszerveren a Mid Season Patch: Ace, Frost, Glaz, Melusi, Oryx és a pajzsok működése is változik

Nem meglepő, hogy sokan foglalkoznak most vele, Get_Flanked egyelőre egyetlen egy interakciót mutatott be (ígérte, hogy később jön részletesebb elemző videóval), mely a Maverick-Tachanka szituációkat elemzi. Club House-on járunk, ahol kilövi a fal alját fegyverével (ez azért kell, hogy a tűz jobban terjedjen), majd látható, hogy abban a pillanatban, ahogy Maverick lyukat váj a megerősített falba, repül is a gránát és terjed a tűz:

Nem ez az egyetlen pálya, ahol bemutatta ennek a lehetőségét, Theme Parkon is bemutatott egy ilyen helyet:

Banken is összehozható a dolog, itt nem is kell hozzá Maverick lyuk, hogy átlőjük, elég megbontani az emeleten lévő padlót és azon átlőni – ez tehát például egy Thermite ellen is igencsak jó counter.

Persze ő is kiemeli, hogy ez nem újdonság: Smoke 30 másodpercre képes zónázni, azonban Tachanka közel egy percig (50 másodperc) képes erre, ami szerinte sok – az interakcióval nincs gondja, érdekes taktikai elem.

Egyelőre a tesztszerveren az orosz, rengetegen beszélnek róla, próbálgatják: érdekes lesz látni, hogy a visszajelzések hatására mennyit alakít rajta a Ubisoft, egyelőre lenne mit visszavenni az erejéből.

Ezt olvastad már?

Óriási reklámfelületté válik a Youtube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva