Call of Duty

Az 1.28-as frissítés végre összébb rántja a PC-s méretet! | Warzone & MW


Csökken a játék mérete, de nem úgy, ahogyan arra számítottunk!

Már a Modern Warfare tavaly októberi megjelenésekor is beszédtémát jelentett a játék mérete a maga 175 GB-jával, arra viszont már végképp nem számított senki, hogy a Warzone megjelenését követő hetekben-hónapokban ez akkorára nő majd, hogy mára már egy átlagos SSD-n sem fér el az a 250 GB, amit követel magának. A problémát természetesen az Infinity Ward is érzékeli, így korábban megígérték, hogy a jövőben érkező frissítések nemhogy kisebbek lesznek, de csökkenteni is fognak a játék helyigényén. A fejlesztők több hetes ígérgetés után mostanra jutottak el oda, hogy be is tudják ezt tartani, még ha nem is épp úgy, ahogyan arra sokan számítottak.

Az 1.28-as frissítéssel egy olyan opció érkezik meg PC-re, amivel játékmód specifikusan törölhetünk a Modern Warfare-ból.

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy azokat a Multiplayer módokat, amikkel nem szeretnénk játszani, mostantól le fogjuk tudni törölni, ezzel is csökkentve a játék irreális és indokolatlanul gigászi méretét.


A hasznos opciót elhozó, de egyébként titokzatos frissítés PlayStation 4-en már előtölthető, mindenki másnak várnia kell az október 14-i élesítésre. A specifikus játékmód törlés kizárólag a PC-s játékosok számára lesz elérhető, konzolon továbbra is csak a data packokkal ügyeskedve juthatunk szabad tárhelyhez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva