Tech

Idő előtt derülhettek ki az iPhone 12 és iPhone 12 Pro specifikációi!


Izgalmas időszak kezdődik az almás cég életében.

Mi is beszámoltunk nektek arról, hogy ma este 19 órától tartja az Apple a “Hello, sebesség!” jelmondattal bíró eseményét, amire rengeteg, bemutatásra kerülő új kütyüvel készülnek. Közülük egyértelműen kiemelkedik a legújabb iPhone, amiről most idő előtt derülhetett ki egy csomó izgalmas információ.

Vadiúj iPhone, Macbook és HomePod már biztosan lesz az Apple október 13-adikai bemutatóján!

A szivárogtató ezúttal Max Winebauch, aki egészen sok részletet szellőztetett meg az iPhone legújabb modelljeiről. Így – többek közt – megtudhattuk, hogy a legkisebbnek számító iPhone 12 Mini a többi változathoz képes sűrűbben elhelyezett előlapi kamerákkal fog rendelkezni, amik a notch részen fognak egymás mellett felsorakozni.

Jó hír viszont, hogy az iPhone 12 Pro verziói 3-szoros optikai és 30-szoros digitális zoomot fognak kapni, míg a sima iPhone 12 modellek pedig szoftveresen lesznek ilyen téren feljavítva az előző generációhoz képest. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a legújabb iPhone-okban – a korábbi készülékekhez viszonyítva – 10 százalékkal nagyobb akkumulátorok kapnak majd helyet, így egy órával tovább fogják bírni elődeiknél.

Mindezek mellett kiderült, hogy 4K videó esetén már a 240 fps sem lesz akadály az új készülékeknek, amik továbbfejlesztett éjszakai móddal és gyorsabb Face ID azonosítással fognak megérkezni. Hamarosan pedig megtudhatjuk, hogy ezek mennyire bizonyulnak igaznak, ugyanis 19 órától jön a hivatalos Apple event!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva