Gaming

Epikus bossfight videóval és exkluzív screenshotokkal köszön be a Spider-Man Miles Morales!


Most már tényleg nem kell már annyira sokat várni rá.

Kicsivel több mint egy hónap múlva végre megérkezik a PlayStation 5, ami – többek közt – olyan sikervárományos címekkel fog elrajtolni, mint a Godfall, a Demon’s Souls remake, a Sackboy: A Big Adventure és persze, a Spider-Man Miles Morales. Az utóbbit fejlesztő Insomniac Games elárulta, hogy laza 10-15 óra alatt ki lehet majd maxolni az egészet, de a legfrissebb játékmenet videó fényében ezt hajlandóak vagyunk elnézni nekik.

A közel másfél perces exkluzív anyagban a legújabb Pókember történet első bossharcába pillanthatunk be, ami már most annyira élvezetesnek tűnik, mint amilyeneket a 2018-as Marvel’s Spider-Manben láthattunk. Érdekes adalék, hogy ebben a jelenetben Miles Morales mellett Peter Parker is feltűnik, aki a készítők elmondása szerint kiváló mentora lesz az amúgy elképesztően forró fejű trónkövetelőnek.

A Game Informer csapatának hála pedig pár újabb screenshotot is kaptunk, amik alapján a hangulat és a látvány maximálisan rendben lesz, ha rendelkezünk hozzá megfelelő 4K-s megjelenítővel. Már ezekből is kitűnik, hogy az előző részhez képest egy lényegesen színesebb-szagosabb világot fogunk kapni, ami a PlayStation 5 erejére építve és a ray-tracing technológiát kihasználva garantáltan maradandó élmény lesz.

Ne feledjétek tehát, hogy november 12-én jelenik meg a Spider-Man Miles Morales, ami PlayStation 5 mellett PlayStation 4-re is elérhető lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva