Call of Duty

Hamarosan Leatherface-ként kergetőzhetünk Verdanskban! | Warzone & Modern Warfare


Hamarosan horrorfilmes sorozatgyilkosok kergetik és lövik majd egymást!

A Modern Warfare – Warzone 1.28-as frissítése már a jövőhéten kezdődő ‘The Haunting of Verdansk’ halloweeni esemény tartalmainak egy részét is elhozta a játékba, melyek természetesen az in-game event október 20-i startjakor fognak élesedni, publikussá válni. Addig viszont előre eldönthetjük, melyik horrorfilm ihlette kozmetikai csomagra fizetünk majd be, ugyanis lesz miből válogatni.

A játék fájljai között a minap korábban már felbukkant a Jason Vorhees utáni második ikonikus horror csomag, most pedig a harmadikat köszönthetjük a sorban, ugyanis mint kiderült,

a Tesasi láncfűrészes gyilkos sem marad ki a verdanski horror mókából.

Kép

A csomag tartalmazza a Leatherface operátor skint, két legendary fegyver blueprintet, egy kalapácsot, járművekhez egy egyedi dudát, egy láncfűrész fegyver charm-ot, egy matricát, egy calling card-ot, egy emblemet és egy falfestést – természetesen mindegyik Texasi láncfűrészes gyilkos mintázatú.

A Texasi láncfűrészes gyilkos kozmetikai csomagot a ‘The Haunting of Verdansk’ halloweeni event során – október 20-tól egészen november 3-ig – lehet megvásárolni, az in-game Shopból. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva