Gaming

A végtelenül cuki Spider-Cat is fel fog tűnni a Spider-Man Miles Moralesben!


Természetesen Peter Parker se maradhat ki a buliból.

Mostanában igazán jó Pókember rajongónak lenni, hiszen nem elég, hogy a tegnapi nap folyamán már belenézhettünk a Spider-Man Miles Morales első bossharcába, ezúttal pedig újabb exkluzív videókkal leshetjük meg, hogy milyen játékélménnyel fog behálózni minket a PlayStation 5 legjobban várt nyitócíme.

Így derült ki, hogy ha az egyik küldetés alatt rendet rakunk pár rossz arcú között, akkor egy igazán különleges táska lesz a jutalmunk, amiben nem más lapul, mint Spider-Cat. A képregények követői már ismerhetik őt a Spidey of Earth-999 sorozatból, amiben Pókember legaranyosabb társaként segített a bűn elleni küzdelemben. Ennek hála a Spider-Man Miles Moralesben akár harc közben is bevethetjük majd négy lábú barátunkat, aki reményeink szerint többféle támadással tudja majd kiegészíteni főhősünk képességeit.

A másik exkluzív videóból pedig az derül ki, hogy Miles mennyivel őrültebb mozgásformákkal fog operálni, mint a 2018-as játékban Peter, illetve az is, hogy kettejük történetét a lehető legjobban próbálják meg összeszőni az Insomniac Games munkatársai. A srácok a minap megerősítették, hogy a PlayStation 5-ben lévő erőtöbbletnek hála nem lesznek töltőképernyők a legújabb pókkalandban, így tényleg csak a játékra tudunk majd fókuszálni.

A PlayStation 5 tulajdonosok ugyebár kétféle változat közül választhatnak maguknak, hiszen megvehetik az alapjátékot 22 ezer forintért, vagy, ha szeretnék végigjátszani a 2018-as Marvel’s Spider-Man felújított változatát is, akkor 30 ezer forintnak megfelelő összeget kell leszurkolniuk. Mi pontosan az ilyen árak miatt azt javasoljuk, hogy aki teheti, inkább a lemezmeghajtós gépet válassza a Sony következő generációs konzoljai közül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva