Counter Strike

A magyar származású edző az IEM New York-on játékosként pakolt óriási 4k-t és hozta le a kört


Bármennyire is hihetetlen a cím, Harmati "BirdehBox" Kornél coachként ugrott be az Evil Geniuses elleni meccsre.

Az IEM New York 2020 észak-amerikai divíziójában bizony játszik egy magyar származású srác, aki tud is magyarul. Ha érdekel a története, esetleg hallanád a hangját, meghallgatnál egy-két érdekes sztorit az amerikai scene-ből, akkor heti rendszerességű metabro podcast hallgatói között a helyed. Ugyanis a pénteken 18:00-tól kezdődő adásban élőben beszélgetünk majd Harmati Kornéllal a twitch csatornánkon!

BirdehBox nem játékosként, hanem edzőként tagja az ImPerium csapatának, akikkel az utolsó pillanatban kaptak meghívást a versenyre, mivel több korábbi meghívott vagy kvalifikált csapat feloszlott (swole patrol, GenG, Cloud9, Yeah Gaming). Az ImPerium az amerikai ESEA MDL-ben játszik, sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ez az első szezonjuk ebben a divízióban, 1 győzelemmel és 7 vereséggel állnak jelenleg.

Az IEM New Yorkon az A csoportban kaptak helyet, náluk sokkal erősebb csapatokkal összesorsolva. Abszolút utolsóként zártak, 0 győzelemmel. Ám Harmati Kornél az EG elleni meccsen Infernón beugró coachként hozta a csapat számára az egyetlen kört, egy parádés 4k-val:

Így tehát ő az egyetlen magyar származású játékos, aki részt vett bármely régiójú  IEM New York 2020-as versenyen, ráadásul kört is hozott a csapatának. Ha érdekel a vele folytatott beszélgetés, hallgasd a metabro podcastet pénteken 18:00-tól!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva