Akciók

Ingyenes ajándékokkal, minijátékokkal és akár 95%-os kedvezményekkel ünnepelheted a Sega 60. szülinapját!


Ebben tényleg megéri részt venni.

Egészen durva belegondolni, hogy idén 60 éves a Sega, akinek az elmúlt jó pár évtizedben olyan legendás játékokat köszönhettünk, mint a Sonic the Hedgehog, a Total War és a Yakuza széria, a Bayonetta, a Company of Heroes 2, vagy éppen a Football Manager. A nemes alkalomból egy rendhagyó akcióval készültek a japánok, amiben mindenki megtalálhatja a maga számítását, miközben exkluzív beszélgetéseket és streameket követhet a cég ikonikus alakjaival.

Az egyik legkellemesebb dolog az egészben az, hogy az Epic Games Store-ból már ismerős metódushoz hasonlóan egy remek címet szerezhetünk meg teljesen ingyen. Ehhez csak párat kell kattintanunk a Steam digitális áruházában, ahonnan október 19. (hétfő) 19 óráig bezsákolható a Sonic the Hedgehog 2, valamint emellett extra tárgyakat kaphatunk a Two Point Hospitalhoz.

Mindezeken túl, ha nézitek a Valve platformján keresztül a szülinapi streameket, akkor több héten át olyan digitális jóságokat kaphattok, mint például Sonic animált avatarja, egy-egy exkluzív profilkeret, vagy éppen valamilyen ünnepi háttérkép. További jó hír, hogy minijátékok közül október 15-től a tiétek lehet az Armor of Heroes, október 16-tól az Endless Zone, október 17-től a Streets of Kamurocho, október 18-tól pedig a Golden Axed.

Természetesen a szülinapi akció ideje alatt a SEGA játékait akár 95%-os kedvezménnyel csíphetjük meg, így érdemes megnézni, hogy mennyi jó ajánlattal készültek a jeles eseményre. Az pedig már csak hab a tortán, hogy gondoltak a méltán népszerű Fall Guys rajongóira is, így ők a battle royale játékon belül csaphatnak le egy exkluzív Sonic skinre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva