Gaming

Több mint 1 órás játékmenet videóval és izgalmas előzetessel érkezett az Assassin’s Creed Valhalla!


Már alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

Hamarosan beköszönt az aranykor a játékosok életében, hiszen nem elég, hogy érkezik a PlayStation 5 és az XBOX Series S/X, de olyan játékok is jönnek a közeljövőben, mint az elképesztően elmebetegnek ígérkező Watch Dogs: Legion, a CD Projekt RED legújabb dobásának számító Cyberpunk 2077 és a Ubisoft eddigi legepikusabb címe, az Assassin’s Creed Valhalla.

Utóbbi kapcsán a fejlesztőcsapat össze is dobott egy nagyszerű előzetest, amiben minden újonnan érkező számára összefoglalják, hogy mi minden jósággal várnak minket idén novemberben. Ebből megtudhattuk, hogy ezúttal a viking hadvezért, Eviort fogjuk irányítani, akivel népünket vezetve kell majd különböző területeket meghódítanunk, hogy egy új otthont találhassunk magunknak, miközben rengeteg veszély leselkedik ránk és temérdek rejtély vár minket.

Szerencsére a képernyőnkön megelevenedő világ nem csak gyönyörű lesz, hanem élettel teli is, így az izgalmas küldetések mellett többféle extra tevékenységgel is elüthetjük majd az időt. Az pedig már csak hab a tortán, hogy mindegyik királyság egy teljesen más háttértörténettel és ebből fakadó atmoszférával fog rendelkezni, ahol szövetségeseket éppen úgy fogunk szerezni magunknak, mint végtelenül kegyetlen riválisokat.

A korábban már belengetett brutális harcokból természetesen nem lesz hiány az Assassin’s Creed Valhallában, de igény esetén akár erőszak nélkül is meg tudunk majd oldani hasonló szituációkat. Aki pedig a többieknél jobban kíváncsi a játékmenetre, az a fenti, több mint egy órás videóval pillanthat bele a november 10-én érkező alkotásba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva