BoardGame

9 millió dollár társasjátékasztalra


Majdnem ennyit dobtak össze rá a támogatók a Kickstarteren.

A Wyrmwood Gaming indított kampányt a Kickstarteren szeptemberben egészen különleges társasjátékasztala támogatására – nos, az akció október 10-én zárult elképesztő sikerrel: a 7713 egész pontosan 8 808 136 dollárt küldött a cégnek a spéci, moduláris bútorra. (Amúgy jól jött az apanázs nekik, a koronavírus-járvány miatt még márciusban ugyanis el kellett küldeniük mindenkit, de mostanára nagyjából mindenkit vissza tudtak venni.)

Az asztal valójában tényleg minden társasjátékos álma, ráadásul sima (dohányzó)asztalként is használható, és jól is mutat. De ha szétnyitjuk, tehetünk bele alkatrésztartót (doboókockáknak, figuráknak, lapkáknak, bárminek), helyet kártyáknak, ahova be illeszteni a kézben lévő kártyáinkat, de van hozzá pohár- és telefontartó, melyeket az asztallap oldalán elhelyezett sínbe lehet becsúsztatni.

A kialakítása olyan, mint pókerasztalé, amennyiben ez is mélyített, amivel mintegy biztonságban tudhatjuk az egész setupot. A gyönyörű fa társasjáték-alkatrészeket és bútorokat gyártó cég több méretben kínálja ezt a csodás darabot, az öt méret között van egy kifejezetten wargame-ekhez készült, ami még csak nem is a legnagyobb.

 

 

Ilyen is ritkán van: alig indult el egy játék a Kickstarteren, máris bejelentették a hazai kiadását

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva