Gaming

Exkluzív képregényt kapnak ajándékba a Cyberpunk 2077 GoG-os előrendelői!


Egyszerűen nem tud leállni a CD Project Red, ha ajándékokról van szó!

Kimondani is hihetetlen, de egy hónap múlva megjelenik az évtized egyik, ha nem a legvártabb és leggrandiózusabb játéka, a Cyberpunk 2077. A CD Project Red messze híres a videojáték iparban tanúsított példátlan játékos központúságáról, és nagyon úgy tűnik, hogy nem tudják abbahagyni az ajándékok osztogatását.

De kezdjük is az elején: korábban a meghirdettek egy Cyberpunk 2077 cosplay versenyt, melynek összdíjazása 30.000 dollár. A játékhoz elképesztő mennyiségű ingyenes kiegészítő tartalom fog érkezni, amit megfejeltek azzal, hogy eszük ágában sincs – mostanság divatosan – árat emelni, hogy aztán ezek után bejelentsék, hogy mindenki számára teljesen ingyenesen felfrissítik majd a játékot az újgenerációs konzolokra és még a mentéseink is megmaradnak.

Ha mindez önmagában nem lenne elég, akkor érdemes azt is megnézni, hogy mit tartalmaz csak az alapkiadás átlagosan 20.000 forintért cserébe: kapunk pár matricát, egy világtérképet, egy játék történetét összefoglaló és pár érdekességet elmesélő füzetet, képeslapokat, digitálisan: a játék teljes soundrackjét, a komplett artbookot, az asztali Cyberpunk 2020 társas alapkönyvét, és pár háttérképet.

A CD Project Red viszont úgy gondolja ez így még nem elég, ezért azok a játékosok, akik a stúdió saját platformjáról rendelik elő a játékot, a fentieken felül egy 50 oldalas digitális képregényt is ajándékul kapnak.

A képregény a Big City Dreams címet kapta, és két kívülálló, Tasha és Mirek Night City-ben való boldogulását meséli el. Tasha mindenáron fel akarja magát küzdeni a világ leghíresebb gengsterei közé, ebben pedig a hallgatag és brutális erejű Mirek bizonyul legjobb társának, de csak egyetlen bizonyos pontig, amikor is…

A történetet a CD Project Red narratív vezetője, Bartosz Sztybor jegyzi, a képekért és a színezésért két veterán Marvel illusztrátor, Filipe Andrade és Alessio Fioriniello felel majd, a minőségre tehát bizonyosan nem lesz panasz. Azt ugyan csak remélni tudjuk, hogy ez csak az előszele a további képregényeknek, és a The Witcher-hez hasonlóan érkeznek majd önálló történeteket elmesélő nagyobbacska kötetek is.

A Big City Dreams képregény a játékkal egy időben lesz elérhető kizárólag a GoG előrendelői számára november 19-én.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva