Fifa

Hiába frissül next-genre a FIFA 21, a mentéseinktől búcsúznunk kell!


Az EA egyik kezével ad, a másikkal pedig elvesz!

Korábban komolyan meglepődhettünk az EA azon bejelentésén, miszerint a jelen generációra megvásárolt FIFA 21 a következő évi kötelező felvonás megjelenéséig minden játékos számára teljesen ingyenesen felfrissül majd next-genre. Meglepő, ugyanis nem jellemző a kiadóra ez a fajta nagylelkűség, az örömünk viszont nem tarthatott túl sokáig, mivel mindezt kiegészítették azzal,

hogy az újgenerációs update után minden Online Seasons, Co-Op Seasons, Career Mode, és Pro Clubs mentésünk úgy ahogy van teljesen elvész, az új konzolokon mindent nulláról kell majd újrakezdenünk.

Aki az Ultimate Team-et nyüstöli leginkább megnyugodhat, az ott elért játékállás: a coin, a statisztika, a játékosok, a felépített pálya és az egyéb különböző itemek mind megmaradnak, sőt, elméletileg képesek leszünk a generációs platformok között bármikor váltani is. Ugyanez érvényes a Volta módra, aminek mentése szintén jön velünk az újgenerációra.

A döntést a fejlesztők azzal indokolták, hogy az Ultimate Team és a Volta módok haladása majd teljes egészében az EA szerverein zajlanak, ellenben a Karrier móddal és társaival, amik javarészt magán a konzolon. Ez viszont már csak azért is érdekes, mert utóbbiakkal együtt az Online Seasons is nullázódik. A PC-s játékosoknak természetesen nincs félnivalója, ők ugyanis a FIFA 22-ig nem kapnak semmiféle upgrade-et.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva