Hearthstone

Ismét vannak Tier 1-es paklik: Jainát nerfelik, de a Paladin és a Hunter van a csúcson


Mutatjuk milyen volt az elmúlt heti meta!

Nemrégiben újabb nerfeket jelentett be a Blizzard, mely ha csak a Hearthstone metát nézzük, az esportot pedig kivonjuk a képletből, akkor meglepő lehet:

Újabb két Mage nerf a láthatáron: az Evocation és az Astromancer Solarian is gyengül

No de nézzük is meg a VS data meta jelentését, hogy miről beszélünk!

A legnépszerűbb paklik

Nincs elérhető leírás.

Kétségtelen, hogy Jaina népszerűsége felszállóban van (volt): bő egy százalékkal többet szerepel az asztalokon a mágus, a Cyclone variáns a legtöbbet pörgetett Mage pakli közel 10%-kal, összességében is csak a Soul DemonHunter (12.01%) és a Pure Paladin (10.31%) előzi meg. Illidan eléggé egypaklis lett: a lelkekkel operáló koncepció kiteszi 12%-át a 14.8%-os előfordulásának. Nagyjából hasonló mondható el Utherről: itt az említett Pure verzió viszi el a 13.9% nagy részét.

A legjobb paklik

Nincs elérhető leírás.

Mégsem ez, hanem a Libroom nevű az, ami elért Tier 1-ig: hetekig nem volt legfelsőbb tier, ez most megszakadt, 52.38%-os győzelmi rátájával ért oda ez a pakli az élre. Őt követi még itt a Highlander Hunter 52.24%-kal – ez utóbbi esetében “csak” fél százalékos javulásról beszélhetünk, de a Libroom egy hete még csak 50%-on állt!

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

Nincs elérhető leírás.

A sok laphúzssal (Salhet’s pride, Novice Engineer, Loot Hoarder többek között), vagy lap generálással (First Day of School) operáló Libroom Paladin a hét deckje: a Priest-Mage matchupokat nem bírja egyedül a koncepció, ezeket a deckeket nem könnyű tempóból megvernie, de mivel a Mage dupla nerfet kap, ezért még tovább javulhat a pakli helyzete – lehet hogy megszületett a következő nerf-várományos?

Ezt olvastad már?

Már tölthetőek az Epic Games Store heti ingyenes játékai!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva