Gaming

Így maradhatsz teljesen észrevétlen a Spider-Man Miles Moralesben!


Meg lehet majd mindent okosan is oldani.

Már csak cirka egy hónap van a Spider-Man Miles Morales megjelenésééig, ami PlayStation 5 mellett PlayStation 4-re is el fog látogatni. Korábban megleshettük a játék első bossharcát, valamint a végtelenül aranyos Spider-Catet is megmutatták, ezúttal pedig a harcrendszert nézhetjük meg egy kicsit jobban magunknak.

A stealth játékmenet ugyan már az előző részben is benne volt, de végre láthatjuk, hogy Miles milyen megmozdulásokkal tud majd kedveskedni a lopakodás szerelmeseinek. Így kiderült, hogy Peter Parkerhez hasonlóan egy kütyü segítségével képesek leszünk elterelni az ellenfél figyelmét, illetve, ha szeretnénk, akkor a falra is felhálózhatjuk a gyanútlan rosszfiúkat, a láthatatlanságot aktiváló Camouflage pedig abban fog segíteni, hogy teljesen észrevétlenül csaphassunk le kiszemelt áldozatainkra.

A harcrendszeren belül óriási hasznát fogjuk venni Miles villámokkal tarkított ütéseinek, amikkel valami elképesztően durva területi sebzéseket tudunk majd kiosztani, így csak reménykedni tudunk abban, hogy a játék nehéz fokozaton is kihívást fog jelenteni. Epikus befejező mozdulatokból pedig ezúttal sem lesz hiány, de továbbra sem árt figyelni arra, hogy a megfelelő pillanatban blokkoljuk, vagy éppen dodge-oljuk az ellenfelek támadásait, különben egy nagyobb tömeg könnyedén bedarálhat minket.

A fenti videóban kicsit bővebben is meséltek a Spider-Man Miles Moralesről a Game Informer munkatársai, akik – többek közt – elárulták, hogy pillanatok alatt az új kedvencükké avanzsálódott a játék, aminek a történetét is nagyon szerették. Ugyanakkor jó hír, hogy nekünk se kell már olyan sokat várni rá, hogy megtapasztalhassuk, hiszen november 12-én érkezik PlayStation 4-re, november 19-én pedig PlayStation 5-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva