Egyéb

Nem igaz a hír, miszerint Tatiana Maslany játssza She-Hulk-ot!


Sokan tényként számoltak be egy pletykáról!

Korábban maga Hulk, Mark Ruffalo üdvözölte egy posztjában Tatiana Maslany színésznőt, akiről több portál is határozottan állította, ő fogja játszani Bruce Banner unokatestvérét, akiből később She-Hulk válik. Ezt ezidáig hivatalosan sem a Marvel, sem a színésznő nem erősítette meg, a csendet végül Tatiana törte meg, aki határozottan tagadta, hogy ő kapta volna meg a női Hulk szerepét.

“A dolog egyáltalán nem igaz, és valójában csak a sajtó vetette el a sulykot. Egyáltalán nem igaz, és korábban tényleg volt némi kapcsolódási pontom a szereppel, ezt fülelte le és fújta fel a sajtó, de a dologból sajnos nem lett végül semmi. ” – mondta az Orphan Black színésznője.

Az eset érdekessége, hogy Ruffalo mellett a készülő She-Hulk sorozat showrunnere, Jessica Gao is gratulált Tatiana-nak a sikeres castinghoz, illetve a cáfolatokkal sem szokás ennyi időt várni. Ezek miatt is valószínűbb az a forgatókönyv, miszerint a Marvel/Disney és Tatiana között történhetett valami, ami miatt meghiúsult a végleges szereposztás. Érdemes ezzel egy lapon említeni a Ms. Marvel sorozat állítólagos főszereplőnőjét, Iman Vellani-t is, ugyanis Tatiana-hoz hasonlóan az ő kiválasztásáról is csak a sajtó számolt be – szintén tényként -, de hivatalosan az ő esetében sem nyilatkoztak még a felek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva