Valorant

A need more DM bejutott egy versenyre, majd egy másikat még aznap meg is nyert!


Kiválóan alakult a csapat hétvégéje.

A need more DM-ről legutóbb éppen két héttel ezelőtt írtunk, amikor is harmadik helyen zárták a CGN Esports által szervezett Valorant Contenders Cup-ot. A srácok azóta is töretlenül gyakoroltak, a múlt hétvégén pedig több hivatalos mérkőzést is játszottak.

Szombaton elindultak az LVP Genesis Cup – Viento kvalifikációján, ahol sorban nyerték a BO1-es meccseket, így vasárnap is folytathatták, immáron BO3-as formátumban. A bejutásért a CIS-régiós Team666-tal csaptak össze, s végül 2:0 arányban (13:10, 13:2) nyerni tudtak.

A döntő a 200Policemen ellen lett volna, de mivel már mindkét csapat bejutott a főversenyre, így igazi tét a fináléra már nem maradt. A need more DM végül a forfeit mellett döntött, hiszen ők egyébként is hivatalosak voltak egy másik tornára, a Caseking Valorant Party Finale-re.

Ez utóbbi versenyt végül 4/4-es mérleggel meg is nyerték: sorrendben a FlyToMoon, a magyar THR freetime (a THR akadémiája), az egykori CoD4-es profik, így például Mazarini nevével is fémjelzett KingOfSosnovka, illetve a SPARX ESPORTS legyőzésével.

A Genesis Cup – Viento résztvevői (Liquipedia).

A következő megmérettetés tehát a 3500 euró összdíjazású LVP Genesis Cup – Viento lesz, amely október 21-29 között kerül megrendezésre. Az eseményen hat meghívott, illetve két kvalifikációról bejutott csapat (need more DM, 200Policemen) vesz majd részt, és az első négy helyezettet fogják díjazni. Sok sikert kívánunk nekik!

A need more DM felállása a következő:

Hungary Bana “Barcode” Kevin
Hungary Bárányos “bzt” Renátó
Hungary Német “crazyd33R” Gábor
Hungary Huszár “hussaR” Bence
Hungary Pásztor “Tigene” Norbert
Hungary Kaposvári “V1CE” Csaba (edző)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva