Akciók

Hihetetlenül olcsón szerezheted meg a Worms legendás játékait!


Nosztalgiázni és szórakozni egyaránt kiválóak.

Bár az Epic Games Store csapata az utóbbi időben eléggé elkényeztetett minket az ingyenesen adott játékaival, de szerencsére a Humble Bundle is készül még olyan csomagokkal, amikkel nagyszerű alkotásokat tudunk remek áron megszerezni magunknak. Ezúttal a Team 17 ikonikus szériája, a Worms van terítéken, aminek legjobb epizódjait október 29-ig tudjuk rendkívül olcsón bezsákolni.

A legkisebb csomag kevesebb mint 1 euróba kerül, viszont a miénk lesz vele a klasszikus Worms, a Worms Blast, a Worms Crazy Golf és a Worms Pinball. Az eggyel nagyobb, 8.35 euróért megvehető csomagba mindezek mellé bekerült a Worms Reloaded, a Worms Ultimate Mayhem, valamint 5 + 1 DLC is hozzájuk.

Mindössze 10.19 euróért bezsákolható az Ultimate Mayhem Multiplayer Pack, a Worms Revolution, a Worms Clan Wars, az örök kedvencünknek számító Worms Armageddon és a Worms World Party felújított változata. Ha viszont szeretnénk az összes résszel gazdagítani a gyűjteményünket, akkor 14.47 euróért még megkapjuk a TheVR-osok nagy kedvencének számító Worms W.M.D-t, a Worms Revolution-höz tartozó szezonbérletet és 10%-os kupont, amit a hamarosan érkező Worms Rumble előrendeléséhez válthatunk be.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva