R6

Clubhouse kifejezetten jó lett, Theme Park kiegyensúlyozatlansága a végeredményen is meglátszik


Ez lett a végeredmény.

Pár napja megkérdeztünk titeket arról, hogy a ranked rotációban lévő 6 átdolgozott pálya közül melyik sikerült a legjobban: Clubhouse, Theme Park, Kafe, Oregon, Chalet és Kanal voltak a listában.

6 rework, de melyik sikerült a legjobban? – Olvasói szavazás az átdolgozott ranked pályákról

Köszönjük mindenkinek a beérkezett szavazatokat, lássuk a végeredményt!

  • A Clubhouse nyert 29%-kal: érdekesség, hogy ezt a pályát dolgozta át legrégebben a Ubisoft (és egyébként talán ez volt a legkevésbé kompetitív állapotban, így nem kizárt, hogy ez is közrejátszott a győzelemben, itt volt ugye a legnagyobb kontraszt).
  • Második helyen a Kafe Dostoyevsky-t köszönthetjük 25%-kal: tényleg elég jól sikerült ráncba szednie a kiadónak a használhatatlan site-okat.
  • Számomra kisebb meglepetésre az Oregon jött fel 19%-kal a dobogó alsó fokára: azért meglepő ez, mert nagyon kevesen számítottak arra, hogy ezt a pályát átalakítja a kiadó. Kétségtelen, hogy voltak vele gondok, de több használható site-tal is találkozhattunk – a végeredmény viszont jó lett, főleg a pincéért jár elismerés.
  • Az utolsó helyen a Theme Park végzett: a fényekkel volt a legnagyobb gondja a játékosoknak, amit nagyjából helyre is rakott a Ubisoft, de a védők ezen a mapen nyernek a legnagyobb arányban – jogos tehát, hogy ez az átdolgozás bukott meg a leginkább.

Coastline a legbalanszosabb, de még az sem tökéletes: nyomasztó fölényben a védő oldal

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva