Gaming

PS4-en sem hagyják újdonságok nélkül Pókembert!


Nem feledkeztek meg senkiről sem!

Sokan csalódottak, amiért a Sony nem adja ingyen a játékosoknak a 2018-as Pókember remasterelt változatát PS5-re, amiatt pedig főleg, hogy külön sem lehet megvásárolni. Ez utóbbival bizonyára sokan éltek volna, ugyanis a Miles Morales PS4-es változata ingyen frissül majd az újgenerációra, míg a Spider-Man Remastered számos újdonság mellett 3 teljesen új pókruhát is elhoz.

Ezeket viszont kizárólag egy csomagban lehet megvenni, már az újgenerációs áron, így hát a legtöbben a PS5 visszafele kompatibilitásának hála beérik a játék eredeti változatával. Egy kérdés viszont sokak fejében motoszkált: a Remastereddel érkező új pókgöncöket a PS4-es verzió tulajdonosai is megkapják?

Az Insomniac Games community direktora, James Stevenson szerint bizony hogy meg, PS4-re is jönnek az új ruhák!

Rossz hír viszont, hogy az újdonságok nagyjából itt véget is érnek, így feljavított látványt, megnövelt frame rate-et és újracastingolt Peter Parkert csak a Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition mellett döntők kapnak – de tudjátok ezt már jól.

A Milest (és Spider-Cat-et) főszerepbe állító különálló kiegészítő és a 2018-as Parker kaland újrarázása november 12-én jelenik meg PS4-re és PS5-re!

Epikus bossfight videóval és exkluzív screenshotokkal köszön be a Spider-Man Miles Morales!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva