Call of Duty

A Warzone halloweeni ijesztgetései rendesen megrémítik a játékosokat!


Ember legyen a talpán, aki nem ordította el magát ezen!

A napokban kezdetét vette a The Haunting of Verdansk, a Modern Warfare és a Warzone halloweeni – eddig egészen remek – eseménysorozata, mely számos újdonságot hozott a játékba. Kezdetnek itt van a Zombi Royale, amiben a játékosok halál után óriásit szökkenő és óriásit karmoló élőhalottá változnak, az ijesztgetésekbe becsatlakozott két horrorfilmes ikon – Jigsaw és Leatherface -, de hogy teljes legyen az event, van itt éjszakai Verdansk és Trick or Treat is.

Ez utóbbi valljuk be, egészen hatásosra sikerült, bizonyos ládák kinyitásakor ugyanis még a sz**t is kiijesztő jump scare ugrik a gyanútlan játékosok arcába.

Az ijesztgetésből persze világ legnagyobb streamerei sem maradtak ki, akik hozzánk hasonló reakciójából remek montázs készült, remekül illusztrálva ezzel az Infinity Ward ezúton zseniálisan elsült ötletét és munkáját.

Az egyik legismertebb CoD streamer, timthetatman sem volt rest klippet készíteni az első jump scare közeli élményéről, és bizony ő is elcsodálkozott egy pillanatra a látottakon:

A másik nagyágyú, Courage is rendesen bepiszkított, mikor először találkozott egy hasonló ajándékot rejtő ládával:

A legnagyobb troll ezek után még mindig az Infinity Ward/Activision, akik minden ilyen feltöltött klipre egy szellemet ábrázoló emojival, esetleg egy “boo”-val reagálnak. Szép munka srácok, reméljük a továbbiakban is kitart ez a fajta remek munka, az utóbbi idők kálváriája után a játékosok bizony megérdemlik. Na nem a rémisztgetést, de Halloweenkor azért még bőven belefér.

A The Haunting of Verdansk november 3-án véget ér, addig van még lehetőség megtalálni a 16 Tick of Treat ládát – ha mered! 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva