Gaming

Az Atari bejelentette a hordozható Pongot!


Új köntösben tér vissza a videojátékok legnagyobb úttörője!

1972. novemberében az Atari forradalmasította a videojátékozást a játéktermeket felszántó Ponggal, később pedig ugyanezzel a játékkal alapozta meg az otthoni szórakozást és vált a videojátékos kultúra megkerülhetetlen ikonjává.

Ezt ünnepelvén a legendás cég bejelentette a Mini Pong Jr.-t, mely a klasszikus játék hordozható változata lesz.

A Mini Pongot játszhatjuk majd ketten local-coop módban, vagy egyedül a gép ellen is, ami nem kevesebb mint 10 nehézségi fokozaton próbál kipongozni minket a képernyőről. A modern felfogás jegyében a retro külső mellett egy 7,9 inches LCD kijelzőt kapott, illetve egy USB portot az állandó áramellátásért, a hordozható mód elektromosságáért pedig három AA-s elem felel majd – mindemellett pehelysúlyú és hordozható méretű maradt.

A kompakt Pongot a hasonló termékeiről híres Arcade1Up, illetve az UNIS segítségével már az idei karácsonyi szezonban a boltok polcaira kívánják küldeni. az áráról viszont nem tudni még semmit. Az Arcade1Up termékeit alapul véve azt megállapíthatjuk, hogy nem lesz olcsó mulatság – ezért leginkább a retro rajongóknak ajánlanám, számukra bizonyosan ez lesz a legszebb karácsonyi ajándék a fa alatt (meg hát amúgy is).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva