Counter Strike

Osztályokra bontott egyéni CS:GO ligarendszer: 700 000 forintos összdíjazású bajnokságot jelentett be az NGES


Mutatjuk, hogy mit kell tudni a versenyről.

Itt az ősz, a hideg hétköznapok beköszöntöttek, ami tökéletes alkalom arra, hogy otthon leüljünk egy forró teával és késő estig nyomjuk kedvenc játékunkat. Ha ez jellemző rád, de már kinőtted a rankedet, vagy csak egy kis változatosságra vágysz, akkor a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Magyar Esport Bajnokság keretein belül érkező CS:GO egyéni bajnokságot neked találták ki!

Időpont

November kilencedikén, azaz másfél hét múlva hétfőn kezdődik az őszi szezonja a bajnokságnak és egészen február 28-ig tart. Egy szezon négy etapból áll és egy etap egy hónapnak felel meg. Nem kevesebb, mint négy osztályban lesz lehetőségetek versenyezni, mely lehetőséget ad arra, hogy körülbelül azonos szintű ellenfelekkel kerüljetek össze. Ezen osztályok összetétele így néz ki:

  1. Első osztály: meghívásalapú, pályázni kell rá és a szövetség ezek alapján ad ki versenyengedélyt a játékosoknak. Itt a korábbi versenyeredmények számítanak és/vagy a minimum level 10-es FACEIT felhasználó.
  2. Másodosztály: FACEIT level 8 – 10
  3. Harmadosztály: FACEIT level 5 – 7
  4. Negyedosztály: FACEIT level 2 – 4

Az őszi szezon után pedig indul majd a tavaszi, mely március 1-én kezdődik és június 30-án ér véget.

A bajnokság menete és a nyeremények

A bajnokságba bármikor be tudsz kapcsolódni, viszont minden etap végén resetelődik mind a négy osztály ranglistája, a pontokat pedig elmentik a szervezők. Ezt követően el lehet kezdeni újra versenyezni, természetesen nem kell újra jelentkezni. Ekkor kiosztásra kerül a 700 000 forintos összdíjazás egy része, méghozzá a következő módon:

1. helyezett2. helyezett3. helyezett
Első osztály50 000 FT30 000 FT20 000 FT
Másodosztály25 000 FT15 000 FT10 000 FT

Ha lemegy a 4 etap, akkor a pontokat összesítve szezonbajnokot hirdetnek, aki további 100 000 Ft pénznyereményben részesül!

Van lehetőség a feljutásra: a másodosztály első 5 helyezettje minden etap végén feljut az első osztályba, míg az első osztályban utolsó öt helyen végzettek a másodosztályban folytatják a következő hónapban. A 2. , 3. és 4. osztály között nincs ilyesfajta átjárás, ott a FACEIT szinted alapján lehet automatikusan mozogni.

Nevezés

Értelemszerűen egyedül tudsz nevezni, csapattársaidat a hubon induló meccseken kapod meg. A nevezés teljesen ingyenes, mutatjuk a menetét!

  1. Első lépésként le kell adni a jelentkezésedet, melyet ezen a linken tehetsz meg. Ha az első osztályba szeretnél jelentkezni, ami meghívásos alapú, akkor ezt a formulát is ki kell töltened.
  2. Ezután a nevezés véglegesítéséhez ezt a rajtengedélyt kell kinyomtatnod, kitöltened és bescannelve elküldeni a következő címre: [email protected].
  3. Ha 16-18 év közötti játékos vagy, akkor ki kell töltened a szülői beleegyező nyilatkozatot, melyet itt érsz el – ezt is csatolnod kell a rajtengedély mellé.
  4. Ezután – ha korábban még nem tetted meg – regisztrálnotok kell FACEIT-re is, méghozzá ide kattintva. Ne felejtsétek el kiválasztani, hogy melyik osztályba jelentkeztek!
  5. Végül a problémamentes kommunikáció érdekében csatlakoznod kell erre a Discord szerverre.

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk előre is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva