Gaming

Elképesztően sok megjelenés utáni tartalommal fog várni az Assassin’s Creed Valhalla!


A Ubisoft ingyenes és fizetős tartalmakkal egyaránt el fog látni minket.

November tizedike előreláthatólag nagy nap lesz az Assassin’s Creed rajongók életében, hiszen akkor érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra a Valhalla, ami a széria eddigi leggrandiózusabb epizódját fogja elhozni nekünk. Azt már eddig tudtuk, hogy ezúttal egy különösen kegyetlen világba fognak elkalauzolni minket, ahol temérdek tennivaló vár majd ránk, de legutóbb az is kiderült, hogy a megjelenés után milyen fizetős és ingyenes tartalmakkal fogják bővíteni az univerzumot.

Azok, akik beruháznak az Assassin’s Creed Valhalla 100 eurós (36 ezer forintos) Gold, vagy a 110 eurós (40 ezer forintba kerülő) Ultimate változatára, sok egyéb jóság mellett megkapják a Season Passt is, aminek hála két különleges kiegészítővel és egy bónuszküldetéssel fognak gazdagodni. Az első expanzió a 2021 tavaszán érkező Wrath of the Druids lesz, amivel Írországba fogunk ellátogatni, ahol egy rejtélyes druid kultuszt fogunk felderíteni, miközben egy egészen sötét világban szőjük tovább saját vikingünk történetét.

A második kiegészítő pedig már jövő nyáron megérkezik, ez lesz a The Siege of Paris, amiben a vikingtörténelem legikonikusabb eseményeit élhetjük át. A fordulatos sztori segítségével ugyanis egy óriási csatában vehetünk majd részt, ha pedig sikerrel járunk, akkor Párizs falain belül kell további szövetségeket szereznünk és újabb ellenségeket lemészárolnunk ahhoz, hogy tovább bővíthessük az addig kialakított birodalmunkat.

A Beowulf legendáját feldolgozó bónuszküldetés mellett szerencsére bőven fogunk ingyenes tartalmakat is kapni 2020 év végétől kezdve egészen 2021 őszéig. Az első szezon alatt legelőször a – picit World of Warcraftot majmoló – Yule fesztiválon tudunk majd ünnepelni egy kicsit, de utána jön egy vadiúj játékmód is a River Raids képében, ami a Blizzard MMO-jából már jól ismert pár fős raideket fogja elhozni, ahol a kihívás ugyanannyira nagy lesz, mint a teljesítéséért járó jutalom. Mindezek mellett jönnek majd új események, vadiúj skillek, megszerezhető cuccok és egyéb finomságok is, úgyhogy ha jövőre is velünk marad a COVID, akkor se fogunk nagyon unatkozni, ha a fejlesztőkön múlik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva