Gaming

Kiderült, milyen különbségek lesznek a Spider-Man Miles Morales PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös verziói között!


A játékélményben nem lesznek óriási különbségek.

Egészen durva belegondolni, hogy napra pontosan négy hét múlva fog debütálni Európában a PlayStation 5, aminek egyik kiemelkedő nyitócíme lesz a Spider-Man Miles Morales a Demon’s Souls Remake, a Godfall és a DiRT 5 mellett. A legújabb pókkaland kapcsán az utóbbi időszakban megtudhattuk, hogy milyen harcrendszerrel, bossfightokkal és exkluzív karakterekkel fog megérkezni, most pedig a fejlesztőcsapat kreatív igazgatója mesélt egy kicsit a verziók közötti különbségekről.

Ebből megtudhattuk, hogy mivel a Spider-Man: Miles Morales a lehető legjobban fogja kihasználni a PlayStation 5-ben rejlő erőtöbbletet, ezért ugye ott a ray tracing technológiát is bevetik a következő generációs látvány érdekében, viszont ez nem lesz elérhető a PlayStation 4-es változatban. A másik nagy különbség, hogy a vadiúj DualSense kontrollerrel villámok szórása közben mi is érezni fogjuk az elsütött képesség hatását, valamint a ravasz gombok ellenállása is változni fog akkor, amikor a levegőben lengedezünk a hálónk segítségével.

Korábbi videókból sokan már tudhatják, de ismét ki lett emelve, hogy gyakorlatilag töltőképernyők nélkül fog érkezni a PlayStation 5-ös változat a konzolban lévő hipergyors SSD miatt, míg PlayStation 4-en ilyen szempontból marad minden a régiben, ahogy a 2018-as részben már megtapasztalhattuk. Természetesen azt leszögezték, hogy óriási különbségek egyáltalán nem lesznek a játék két változata között és kizárólag az imént felsorolt előnyök azok, amivel többet kapnak majd a Sony következő generációs konzoljának tulajdonosai.

PS4-en sem hagyják újdonságok nélkül Pókembert!

Az is köztudott már egy ideje, hogy vadiúj pókruhák is fognak jönni a Marvel’s Spider-Man felújított változatával, amiket szerencsére a PlayStation 4-es vásárlók is meg fognak kapni. Ne feledjétek tehát, hogy november 19-én érkezik a Spider-Man: Miles Morales, ami ezúttal egy 10-15 órás történettel és sosem látott látványvilággal fog megörvendeztetni minket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva