R6

Jäger nagyjából helyrekerült, Melusival még mindig gond van, Glaz mélyen: így alakultak a statok


Ez a legfrissebb statisztika.

Pontosan tudjuk, hogy a Ubisoft 3 havonta megmutatja, hogy hogy alakultak a győzelmi, népszerűségi és tiltási arányok az operátorok körében – a legutóbbi helyzet így nézett ki:

Kudarc: Jäger népszerűsége még mindig az egekben, Melusi továbbra is problémás

Nézzük meg először, hogy a támadók hogy állnak!

Nincs elérhető leírás.

Glaz még mélyebbre csúszott: korábban még 4-5%-os mínuszban volt, most ez a szám már 10 (!) százalék – nem véletlen a buff. Blitz hirtelen nagyon felment: negatív győzelmi rátából olyan szinten pozitívba, hogy jelenleg övé a legjobb arány – igaz, mellé a népszerűsége közel a nullával egyenlő, ez ilyenkor meg tudjuk, hogy nem túl releváns statisztika. A támadók egyébként továbbra is elég balanszosak, Ash-é még az egyetlen említésre való változás: átment negatívba a győzelmi rátája.

Nincs elérhető leírás.

A védőknél már nagyobb a gond: Jäger ugyan hosszú idő után először átment negatív győzelmi rátába, de nem hiszem, hogy ez volt a Ubisoft célja. El akarták érni, hogy legyen helyettese (Wamai), de egyelőre továbbra is must pick kategória – érdemes lenne újragondolni azokat az ADS-eket, mert nem ez kéne, hogy a végső cél legyen. Tachanka a legerősebb, minek a rework? Természetesen azért, mert egy marék ember játszik vele maximum, így nem releváns a statisztika. Melusinál annál inkább: rengetegen választják és mindezt közel 53%-os győzelmi ráta mellett – jogos volt az a fegyver csere Oryx-szal.

Lássuk a támadók tiltási arányát!

Nincs elérhető leírás.

Jackalt sikerült visszaszorítani nagyjából 10 százalékkal, Thatcher továbbra is stabil, Monty picit belehúzott, de offenzív oldalon a tiltás terén sincsenek igazán kiugró értékek.

Nem úgy védő oldalon, lássuk!

Nincs elérhető leírás.

Mira továbbra is az élen, nem kicsit: nem valószínű, hogy ezzel kezd valamit a Ubisoft, legalább itt taktikai tiltásról van szó. Echo-nál és Melusinál már kevésbé: mindkettő elég frusztráló kittel rendelkezik, ráadásul utóbbi továbbra is túl erős, ahogy ezt az előbb is láthattuk – nincs nagy baj a védőkkel sem, de azért itt már érthető, hogy belenyúlt a Ubisoft.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva