Gaming

Sokkal élvezetesebb harcrendszerrel jön a Spider-Man Miles Morales!


Megmutatjuk, milyen lesz a bunyó karácsonyig.

Már tényleg csak pár hét választ el minket attól, hogy megkaparinthassuk PlayStation 4-re, vagy éppen PlayStation 5-re Pókember legújabb kalandját. Az Insomniac Games szerelemgyerekének számító Spider-Man Miles Morales ugyan “csak” egy 10-15 órás kalandot ígér, de több szempontból is túl fogja szárnyalni elődjét.

Korábban már láthattuk a játék első bossharcát, amiből kiderült, hogy izgalmas küzdelmekből ezúttal se lesz hiány, ráadásul Peterhez képest Miles merőben más mozdulatokkal, képességekkel és kütyükkel fog rendet tenni az ellenfél soraiban. A Spider-Man Miles Morales game directora, Cameron Christian legutóbb elárulta, hogy a legújabb epizódban kombinálnunk kell majd a különböző támadási formákat ahhoz, hogy keresztülverekedhessük majd magunkat a rosszfiúkon.

Egyúttal azt is megjegyezte, hogy az előző epizód harcrendszerében ugyebár a legtöbb esetben csupán egy-egy célpontra tudtunk aktuálisan fókuszálni, de a legújabb résszel érkező venom képességekkel már egyszerre több célszemélyt is képesek leszünk eliminálni, hiszen ezek remek területi sebzéseket fognak lehetővé tenni. Ráadásul a vadiúj pókruhák olyan erősítésekkel tuningolják fel karakterünket, amiknek hála észrevétlenül csaphatunk le riválisainkra, miután bejelöltük őket, illetve lesznek olyanok is, amik a közelharcokban lesznek rendkívül hasznosak.

A legjobb az egészben viszont az, hogy ezeket az erősítéseket akár össze is kombinálhatjuk majd egymással, csak ki kell tapasztalnunk, hogy melyik kombó az, ami a játékstílusunkhoz leginkább passzol. És akkor még nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy Pókember legaranyosabb segítője, Spider-Cat is segíteni fog abban, hogy könnyebben előrejuthassunk a játékban, így a tapasztaltabbak akár már nehéz fokozaton is belevághatunk majd a legújabb történetbe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva