Counter Strike

Magyar közvetítéssel és a világ legjobb csapataival érkezik a BLAST Premier Fall Series!


Tíz napnyi kőkemény küzdelem, méghozzá a legjobb csapatok részvételével!

Ismét egy elsőrangú eventet sikerült elhoznunk nektek, hiszen a BLAST Premier Fall Series keretein belül a CS:GO világ krémje mérkőzik meg, mégpedig október 26 és november 4 között. Ha szükséged van néhány indokra, hogy miért érdemes követned a metabro csatornáján az eseményt, akkor segítek:

  • Legjobb csapatok: a világranglista első kilenc helyezettjéből nyolcan jelen lesznek!
  • EU vs. NA: több, mint fél évet követően ismét összecsaphatnak a két kontinens legjobbjai!
  • Hatalmas tét: 150 ezer dolláros összdíjazás, továbbá spotok a 750 ezer dolláros BLAST Premier Fall Finals-re!
  • Magyar nyelvű közvetítés: ahogy azt már megszokhattátok, a metabro jóvoltából minden BLAST eseményt a saját nyelveteken követhettek!
A résztvevő csapatok (Kép: HLTV).

Az eseményen tizenkét csapat vesz részt, akiket három darab négyfős csoportba osztottak be. Az esemény double elimination BO3 formátumot követ, azaz a csoportokon belül felső és alsó ág is lesz.

Minden csoportból az első két helyezett kapásból a Fall Finals-ben találja magát, a harmadik és negyedik helyezett pedig a Fall Showdown-ra kerül át. Utóbbira november 23-29 között, míg a Fall Finals-re december 8-13 között kerül sor.

Az események legjobban szereplő csapatait felvonultató BLAST Premier Global Finals már 2021-re esik át, egészen pontosan január 18-24 között tartják meg. Ezen nyolc csapat lesz ott és összességében egymillió dollár kerül majd kiosztásra.

A torna menetrendje (Kép: HLTV).

Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek ki nyeri az egyes csoportokat, így készítettünk az eseménynek egy szavazást:

Loading…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva