Counter Strike

A Budapest Five kiesett a CEE Championsről, már csak markk maradt egyedüli magyarként versenyben


A cseh SINNERS szép játékkal győzte le a BP Five csapatát tegnap este.

Javában zajlik a CEE Champions bajnoksága, amit a metabro twitch csatornáján követhettek élőben, magyar kommentárral. Tegnap este azonban sajnos nem az örömé volt a főszerep a közvetítésünkben. A Budapest Five ugyanis a csoportból 2:1 w/l arányban kijutott, de a rájátszás első körében elvérzett a cseh SINNERS ellen. A két csapat papíron szinte minden számban ugyanazt hozza. Hasonló teljesítményt nyújtanak az ESEA Advanced-ban, a hltv-s peak is szinte ugyanannyi. Egy izgalmas, borzasztóan szoros mérkőzést vártunk, ám a csehek hidegvérrel játszottak a mieink ellen.

A fenti jelenet tökéletesen összefoglalja, hogy mi történt a találkozón. A cseheknek mindent beadott, de meg kell hagyni, jól kitalált és átgondolt játékot játszottak, megérdemelték a győzelmet. Inferno-n 16:6-ra verték a BP5-ot, Vertigo-n pedig 16:13-ra.

Szerencsére egyetlen egy magyar játékos még versenyben van a tornán, ő nem más mint markk, aki a GameAgents színeiben küzd. Ma 17:00-tól a Wolsunggal csapnak össze a negyeddöntők keretei közt, a találkozót a metabro twitch csatornáján követhetitek élőben, gyertek szurkolni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva