Gaming

Brutális játékfelhozatalnak örülhetünk most novemberben!


A következő generációs konzolok mellett rengeteg sikervárományos alkotás fog megérkezni.

A világszerte pusztító koronavírus miatt igencsak felemás évünk volt ezidáig, hiszen a történtek miatt rengeteg kisebb és nagyobb játékot kellett elhalasztani. A következő hónap viszont maradéktalanul kárpótolni fog minket, hiszen novemberben nem elég, hogy megérkeznek a Microsoft és a Sony következő generációs konzoljai, de várhatóan 2020 legjobb játékai is debütálni fognak, amiket most be is mutatunk nektek.

1.) Call of Duty Black Ops Cold War (november 13.)

A Cold War-ra voltak a legkíváncsibbak a CoD sorozat történetében!

Ebben az évben se maradunk Call of Duty epizód nélkül, ami – az eredeti Black Ops rész folytatásaként – ezúttal a hidegháború időszakába fog elkalauzolni minket. A nagyívűnek ígért egyjátékos kampányban a hamisítatlan 80-as évekbe visszarepülve temérdek történelmi személlyel fogunk találkozni olyan ikonikus helyszíneken, mint Vietnám, Kelet-Berlin, Törökország, vagy a KGB főhadiszállása, miközben egy olyan többjátékos élményt kapunk, ami a korábbi bétatesztek alatt már rengeteg játékost meggyőzött magának.

2.) Cyberpunk 2077 (november 19.) 

Ezért lehet a Cyberpunk 2077 az év legjobb játéka!

Szinte már idejét se tudjuk, hogy hány évvel ezelőtt jelentette be a CD Projekt csapata, hogy legközelebb a jól bejáratott Witcher univerzum helyett egy teljesen új világot fognak létrehozni. Ez lesz a Cyberpunk 2077, ami óriási játéktérrel megáldott akció-kalandjáték lesz, amiben változatos feladatok, különleges helyszínek és néhol már egészen meglepő karakterek fognak várni minket. Ha csak egy új játékot veszel meg a novemberi felhozatalból, akkor ez legyen az, főleg akkor, ha te is imádod a sci-fit.

3.) Assassin’s Creed Valhalla (november 10.)

Elképesztően sok megjelenés utáni tartalommal fog várni az Assassin’s Creed Valhalla!

A Ubisoft azt ígérte, hogy az eddigi leggrandiózusabb Assassin’s Creed részt köszönthetjük majd a Valhalla képében, ami – az eddig napvilágot látott anyagokból – szinte biztosan így lesz, már csak azért is, mert a viking történelem legnagyobb pillanatait fogja valami elképesztően hangulatos módon feleleveníteni. A hihetetlenül epikus harcok és a folyamatosan érkező vadiúj tartalmak mellett lehetőségünk lesz arra is, hogy felépítsük saját falunkat, kipróbálhassuk magunkat egy hadsereg élén és a legdurvább fokozaton alaposan próbára tehessük az idegrendszerünket. Hát kell ennél több?

4.) DiRT 5 (november 17.) 

Száguldás, Porsche, szeretem! – November elején begurul a DiRT 5!

Ha hiányzik az életedből egy mocskos kis off-road, akkor ez a játék neked szól, hiszen visszatér a Codemasters legendás autóversenyzős alkotása, ami egészen pazar látványvilággal és 4 fős kooperatív móddal fogja várni a műfaj szerelmeseit. Ráadásul unatkozni biztosan nem fogunk, hiszen több mint 130 (!) eseményen 9 féle versenytípusban tehetjük majd próbára vezetői képességeinket, ha pedig szeretnénk, akkor – az online ranglétra megmászása mellett – a festőműhelyben csillogtathatjuk meg a kreativitásunkat.

5.) Spider-Man Miles Morales (november 19.)

A legújabb Pókember téged is be fog hálózni! – Hamarosan érkezik a Spider-Man Miles Morales!

A 2018-as Marvel’s Spider-Man igencsak magasra tette a lécet, de ha minden jól megy, akkor a 10-15 órát felölelő kiegészítője, a Miles Morales is a nyomába érhet. A vadiúj epizódra ugyanis tovább tökéletesítik a korábbi alapmechanikákat, teljesen új képességeket, mozgásformákat és ellenfeleket fogunk kapni, valamint PlayStation 5-ön olyan látványt, amit nem fogunk egyhamar elfelejteni. És akkor még nem beszéltünk Spider-Catről, aki már önmagában is megér egy misét a vadiúj Pókember mellett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva