Gaming

Gyönyörű képen csodálhatjuk meg a Cyberpunk 2077 teljes térképét!


Alig várjuk már, hogy bejárhassuk!

Pár hét múlva megjelenik végre az évtized egyik, ha nem a legvártabb játéka, a Cyberpunk 2077. A CD Project Red az utóbbi időben alaposan megnyitotta az információs csapot, melynek köszönhetően megismerhettük a játék legfontosabb részeit, olyanokat például, mint Night City bandáit, a járműveket, a fegyvereket, az öltözködési stílusokat, a háttértörténet fontosságát, a küldetésrendszert, de számos egyéb részletről is lehullt a lepel – ezeket a Cyberpunk 2077 hivatalos Youtube csatornáján mind-mind vissza tudjátok nézni.

A bemutató videók során magát Night City-t és az azt körülölelő pusztaságot is megismerhettük, most azonban egy olyan gyönyörű és mindent átfogó képet osztottak meg Redditen, amin teljes egészében csodálhatjuk meg a Cyberpunk gigászinak ígérkező játszóterét.

can u tell me if this is the entire map?? because its amazingt and stuning from cyberpunkgame

A kép egy kései koncepciós rajz, ezért könnyen lehet, hogy itt-ott eltérhet majd a kész produktum, azt viszont megállapíthatjuk, hogy egészen mutatós látványban lesz részük azoknak, akik a Nomád életutat választják maguknak a játék elején.

Korábban a CDPR hangsúlyozta, hogy a bejárható terület valamivel kisebb mint a The Witcher 3 világa volt, annál viszont minden tekintetben népesebb lesz, sőt, Night City szinte összes épületét, felhőkarcolóját vertikálisan is teljes egészében bejárhatjuk majd, sokszor több óra játékidőt emésztve fel. Ezért ha elsőre kicsinek tűnik ne aggódj, 150+ órát még így is ki fog tenni, mire mindent látsz és megismersz benne.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re, de az első pillanattól kezdve kompatibilis lesz az újgenerációs konzolokkal is. Ha pedig szeretnél nyerni egy példányt bármely általad választott platformra, akkor KATT IDE!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva