Gaming

5 nyomós érv, amiért a Spider-Man Miles Morales PlayStation 5-ön fogja a legjobb formáját nyújtani!


A következő generációs élmény még csak most kezdődik.

A legtöbb gamer már tisztában van vele, hogy az idei év legdurvább hónapja fog hamarosan beköszönteni, amikor a sikervárományos játékok sorát a Spider-Man Miles Morales is fogja erősíteni. Bár a két évvel ezelőtti Marvel’s Spider-Man önállóan játszható kiegészítője valamelyest kisebb lélegzetvételű lesz, az már biztos, hogy PlayStation 5-ön fogja a legjobb formáját nyújtani.

A PlayStation 4-es változatához képest az egyik legfontosabb tényező, hogy a Sony következő generációs konzoljában rejlő hipergyors SSD miatt rendkívül gyorsan fog betölteni a játék, ami után gyakorlatilag búcsút inthetünk majd a töltőképernyőknek. Így tényleg a vegytiszta játékélményre tudunk majd fókuszálni, ami látványban is eléggé ott lesz a szeren.

A Spider-Man Miles Morales ugyanis két grafikai beállítással érkezik PlayStation 5-re, amik közül csak rajtunk áll, hogy a 4K felbontást választjuk-e 60 fps mellett, vagy a legszebb végeredményt produkáló módot, amivel a 4K felbontás és 30 fps mellé megkapjuk a tükröződő felületeket elhozó ray tracinget is. Ez összességében egyébként sokkal részletesebb várost és karaktereket fog adni nekünk, valamint a darabokra hulló dolgokat eredményező particle részek is durvábbak lesznek.

Ugyencsak jó hír, hogy 4D scannelési eljárást is használtak a játék elkészítésekor, aminek hála a szereplők mérföldekkel életszerűbb mozgással és arcmimikával fognak rendelkezni, amiben természetesen nagy szerep jutott az őket alakító színészeknek, akiket ilyen formában alaposan lemodelleztek. Az pedig már csak hab lesz azon a bizonyos tortán, hogy a PlayStation 5 DualSense kontrollerével a harcrendszer egy következő szintre fog lépni, ugyanis a haptikus visszajelzésekkel a kezünkön fogjuk érezni az éppen aktivált elektromos képességeket, míg az adaptív ravaszok a hálón való lengedezést teszik majd különlegessé.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva