Gaming

Ismét elhalasztották a Cyberpunk 2077 megjelenését!


A hónap legrosszabb géming híre!

A Cyberpunk 2077 megjelenése idén több ízben el lett már odázva, és hiába ígérték meg korábban, hogy a november 19-re kitűzött dátumot egészen biztosan képesek lesznek tartani, most egészen rossz hírekkel szolgált a CD Project Red.

A fejlesztők túlóráztatása és a játék aranylemezre kerülése ellenére kénytelenek voltak majd egy hónappal tovább halasztani a megjelenésen, így idén leghamarabb már csak december 10-én vethetjük magunkat Night City sűrűjébe.

A mindenki kedvenc lengyel csapata egy hatalmas bocsánatkéréssel kezdi a hivatalos indoklást, hiszen ők is tisztában vannak azzal, hogy játékosok milliói várják már tűkön ülve a Cyberpunkot. A döntést tulajdonképpen pont ennek tudatában hozták meg, jelenleg ugyanis 9-féle verziót kell úgy optimalizálniuk a megjelenésre (Xbox One/X, Xbox Series X|S, PS4/Pro, PS5, PC, Stadia), hogy az minden platformon a lehető legtökéletesebben fusson. Nehéz döntés volt ezt meghozni, de elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a Cyberpunk 2077 úgy jelenhessen meg, ahogyan a játékosok megérdemlik azt.

Nyerj egy Cyberpunk 2077-et bármelyik választott platformra pofon egyszerűen!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva