Gaming

Megérkeztek az első PlayStation 5 unboxing videók – szép, de masszív az új konzol!


Ezt rejti a PlayStation 5 doboza!

Hivatalosan október 27. 13:00-kor járt le a Sony által kiszabott első körös PlayStation 5 embargó, így pár újságíró és tech videós publikálhatott az egyik, ha nem a legvártabb újgenerációs konzol kicsomagolásáról. Egy ideig még nem készülhet a masina konkrét, részletes működéséről sem cikk, sem videó (ez a majd második körös embargó feloldásával lesz bemutatható), így egyelőre csak magát a konzolt és az ahhoz mellékelt kiegészítőket kaphatták lencsevégre.

Az első benyomása szinte mindenkinek az, hogy sokkal jobban néz ki élőben, mint a képernyőn keresztül, illetve hogy a borításából – ahogyan a kontrolleren is – a PlayStation védjegyének számító apró körök, háromszögek, négyzetek és ikszek domborodnak ki. Emellett megemlítik, hogy valóban egy óriási és nehéz konzolról van szó, így érdemes lesz majd helyet csinálni neki a polcon. A méretet viszont a problémamentes hűtés magyarázza, ami ugyancsak a Sony mérnökeit és dizájnereit dicséri.

De beszéljenek helyettem a videók, és ne aggódjatok, pár hét múlva – persze ha sikeresen elő tudtátok rendelni – ugyanezt ti is meg fogjátok tenni! 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva