Egyéb

Bárki megnyerheti az utolsó Xbox Series X hűtőt – aminek előzetese egészen stílusos lett!


Bárki bármit mondjon, kevés ennél stílusosabb módja van egy konzol reklámozásának!

A Microsoft példásan humoros és önreflexív módon reagál az Xbox Series X-ről készült szintén egészen vicces mémekre. Régi csont, jól le is van rágva, de mindenki emlékszik rá, hogy a Series X-et a bemutatása után hűtőnek “csúfolták”, sőt, egészen vicces konyhaképeket is készítettek róla.

Pár napja lehetett arról hallani, hogy a redmondiak nemcsak egy újgenerációs Xboxal lepték meg Snoop Dogg-ot a születésnapján, hanem egy teljesen egyedi gyártású…Xbox Series X hűtővel is. Ez egyébként a konyhás mémeken túl amiatt is vicces lehet, mert nemrég egy Samsung okoshűtőn el tudták indítani a Game Pass streamingjét, így azon játszhattak az Xboxos játékokkal.

Most viszont itt van a rendkívül stílusos és vicces hivatalos bemutató előzetese is a hűtőnek, aminek kinézete egy az egyben megegyezik a konzol dizájnjával.

Bármennyire szeretnénk, sajnálatos módon semmi esély nincs arra, hogy hagyományos módon beszerezzünk egyet otthonra, ugyanis összesen három darab készült belőle. Az egyikben Snoop Dogg hűt az afterra, míg a másikkal a köztudottan Xbox fan iJustine nevű youtuber hölgy büszkélkedhet. A harmadik sorsa egyelőre nem dőlt még el, de azt csiripelik a kékre mázolt madarak, hogy Phil Spencer ezt egy arra érdemes rajongónak szeretné odaajándékozni.

Ehhez nem kell mást tenned, mint rendelkezni egy Twitter fiókkal, és alaposan végigrágnod magad a Microsoft arra vonatkozó szabályzatán. Ha ezzel megvagy, irány a Twitter, ott bekövetni az Xboxot, és retweetelni november 4-ig az alábbi posztot.

Mit lehet még erre mondani? Stílusos, nagyon stílusos, Microsoft!

(Borítókép: Microsoft/Xbox – Youtube)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva