League of Legends

Ezek a hősök erősödtek és gyengültek az új frissítésben


Bekerült a League of Legends 10.22-es frissítése.

Egészen mozgalmas patch-ről van szó, ugyanis bekerült Seraphine, a LoL 152. hőse, aki egyből Ultimate skint kapott a megjelenésére. Seraphine már látható a játékbeli boltban, de egyelőre még nem lehet feloldani, de ez már bevett gyakorlat a Riotnál, néhány óra, és mindenki megveheti majd, aki szeretné.

Több karakter erősödött, mint gyengült

  • Buffok: Amumu, Annie, Brand, LeBlanc, Nasus, Sejuani, Xayah
  • Nerfek: Karthus, Lulu, Samira, Zed

A gyengülő karakterek mind túl erősek voltak Platinum felett, illetve Karthus Diamond 2-től Challengerig. Nem csodálkozunk rajta, hogy Samirát is nerfelik, elvégre könnyű volt észrevenni, hogy túl erős, általában vagy tiltották, vagy választották. A Riot úgy látta, hogy a meccsek korai szakaszában kell nerfelni, így az alapértékeit csökkentették, 59-ről 57-re változott az AD-ja, a páncélja pedig 28-ról 26-ra. Ettől mondjuk nem lesz gyengébb midgame után, ugyanúgy hatástalanítja a CC-t, na meg ugyanakkorát sebez majd az ultijával.

Ezeken a változtatásokon túl megváltoztattak néhány képességet, ezekről itt számoltunk be korábban, a teljes frissítési jegyzéket pedig itt lehet megnézni, a LoL hivatalos magyar oldalán.

Habár most is sok minden történt, a következő frissítés ennél is nagyobb durranás lesz, ugyanis a 10.23-mal elkezdődik az előszezon, november 10-én. Bekerülnek az új tárgyak és az új bolt, amik a 11. szezon legnagyobb újdonságai lesznek. Azt se felejtsük el, hogy november 10. után nem számít majd a ranked, így még most van közel kéthét mászni egy kicsit.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva