Valorant

Két tornán is rájátszásba jutott a need more DM, a Viento Cup-on ma este már a döntőért játszanak!


Szurkoljatok a srácoknak este 19:00-től!

Legutóbbi hírünk a need more DM-el kapcsolatban az volt, amikor megnyerték a Caseking Valorant Party Finale-t, illetve sikerrel vették az LVP Genesis Cup – Viento kvalifikációját. A csapatnál nincs megállás, azóta egy másik tornára is bejutottak, a Viento Cup-on pedig már rájátszásban vannak.

Az NGL Open Cup csoportköre lement, íme a nyolc playoff-ba jutott csapat (Liquipedia).

A 4000 euró összdíjazású NGL Open Cup-ra a negyedik nyílt kvalifikáción jutottak be Barcode-ék, majd a főtáblán az A-csoportban kaptak helyet. Itt sorban a Wygers, az unsigned, illetve a BeeNinjas ellen is nyerni tudtak, míg az alltheRAGE feladta a tornát, így a litvánok ellen mindenki elkönyvelhetett egy alapértelmezett győzelmet.

Mivel a D-csoport meccsei még csak tegnap mentek le, így a rájátszás ágrajza még nem készült el, de annyi biztos, hogy a negyeddöntőkre november 2-án, az elődöntőkre november 3-án, míg a döntőre november 6-án kerül sor.

Az LVP – Genesis Cup Viento csoportkörös eredményei (Liquipedia).

A 3500 eurós Genesis Cup Viento mindössze nyolc csapattal indult útjára, ebből hatot meghívással választottak ki a szervezők, míg a need more DM és az alltheRAGE az ArenaGG kvalifikációjáról jutott be.

A magyar csapat az A-csoportban szerepelt, ahol a Giants ellen ugyan vereséggel kezdtek, de ezután előbb hosszabbításban nyertek a Cream Real Betis ellen, majd 13:0-ra az Arctic csapat semmisítették meg.

A need more DM ellenfele az elődöntőben a Heretics lesz, továbbjutás esetén pedig a GiantsMovistar párharc győztesével csapnak majd össze. Az elődöntőt ma este játsszák, 19 órától szurkoljunk nekik együtt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva