League of Legends

Mr Beast elárulta, hogy egyszer nagyon szeretne egy LoL-csapatot


Ajánlatokat is kapott.

Mr Beast elég kemény követőtábort szedett össze az évek során, 45 millió feliratkozója van a Youtube-on. Főleg extrém kihívásokkal és adományozással foglalkozik, nem ritka, hogy több ezer dollárt oszt szét a nézői között. Legutóbb például elment Uber-sofőrnek, a végén viszont minden utasának odaadta az autót, most pedig elárulta, mit szeretne még az élettől.

“Az egyik nagy célom az életben, hogy legyen egy League-csapatom. Komolyan, a League of Legends a legjobb játék, ami valaha készült.”

posztolta a Twitterre, mire több szervezet is válaszolt neki, hogy beszélhetnek a dologról. Sam Mathews, a Fnatic alapítója felajánlotta neki, hogy vehet részesedést a csapatban, míg Carlos Rodriguez, a G2 alapítója csak annyit írt neki, hogy “Hey bb”, de a TSM is odaköszönt. Ezen túl rengeteg kisebb csapat is kommentelt, egy kisebb lengyel csapatot fel is ajánlottak neki, úgy, ahogy van.

Jó kérdés, mi lesz ebből, Mindenesetre megvan a lehetősége arra, hogy bevásárolja magát valahova, de akár arra is, hogy saját csapatot indítson. Többször láttuk már, hogy a hírnév jó kiindulópont ehhez, Ocelote például megalapította a G2-őt, xPeke meg az Origent.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva