Counter Strike

Casemiro, a RealMadrid középpályása CS:GO csapatot indít, bemutatkozik a CaseEsports


Úgy tűnik, a focisták körében igazán elterjedt a CSGO.

Nem a brazil válogatott az első focista, aki Esport csapatot indít. Gullit, Bale, Ronaldinho, Özil és Fuchs már rendelkeznek legalább egy játékban csapattal. Casemiro azonban úttörőnek számít köztük, ugyanis CS:GO csapattal egyik fenti sztár sem rendelkezik, legalábbis eddig.

A pazar bemutatkozó videóból megismerhettük a CaseEsports felállását is. A lineup már tapasztaltabb, de nemzetközi porondon kevesebb szerepet kapó brazilokból lett összeverbuválva. Dzt és land1n korábban a Tempo Storm csapatában játszottak, delboNi az INTZ és az Imperial játékosa volt, yepz és n1ssim pedig a FURIA Academy-ből érkezik. Fontos kiemelni, hogy a csapat nem Brazíliában, hanem a spanyol mezőnyben játszik majd. Tehát Európa egy újabb tengeren túli együttessel gazdagodik, tovább színesítve ezzel a scene-t.

“Egyfajta hobbinak alapítottam ezt a csapatot, amit élvezek menedzselni. Szeretném profi szintre juttatni, és akár a saját karrieremet, őket is a legjobbakként szeretném látni. Tudom jól, hogy egy új csapat alapítása és a győzelmek rengeteg időt és munkát igényelnek, de remélem a játékosok és a rajongók egyaránt élvezik majd ezt a projektet.” – mesélte Casemiro, aki egyébként gyakran pörgeti a CS:GO-t coldzerával, FalleN-nel, Neymarral és Gabriel Jesusszal.

Borítókép: CaseEsports, 90Min.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva