Call of Duty

Már karácsony előtt kezdetét veheti a Cold War és a Warzone első közös szezonja!


A Mikulás bácsi hozhatja az első szezont!

Egy ideje már jól tudjuk, hogy a Cold War megjelenése után a Warzone a Modern Warfare-hoz hasonlóan épül majd be a legújabb Call of Duty epizódba, a módjáról viszont a megjelenése előtt két héttel is vajmi keveset tudhatunk. Verdansk folyamatos változásban van. A falakon a Hidegháborús korszakot idéző képek lógnak, számos abból az érából származó tárgy is felbukkant itt-ott, de sokan egy teljesen új pályát várnak – erről árulkodhatott a Fire Team, de ez is csak felvetés.

Ugyan hivatalosan nem talált még megerősítésre, a Charlie Intel értesülései szerint a Cold War és a Warzone első közös szezonja december első felében veszi majd kezdetét. 

Ez persze meglepő aligha lehet, hiszen a szezonok átlagosan két hónapig tartanak, a Modern Warfare – Warzone hatodik szezonjának végéig pedig pont egy hónap van még hátra, ami így két héttel belenyúl a Cold War első éles két hetébe – ez lehet majd az átmeneti időszak. Arról pedig már nem is beszélve, hogy a Modern Warfare első szezonja december 3-án kezdődött, tehát bárminemű módosítás és halogatás nélkül mehet minden tovább a szokott medrében.

Ez viszont nem épp a legjobb hír a Modern Warfare játékosok számára, ugyanis november 13. után a játék már nem élvez majd kiemelt prioritást a Cold War és a Warzone mellett. Ez persze nem azt jelenti, hogy megszűnik a játék támogatottsága, de ezek után senki ne számítson az eddigiekhez hasonló mennyiségű újabb tartalomra.

Szavazz a Warzone-ra a legjobb Multiplayer kategóriában, és nyerj!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva