Gaming

Miles ‘Irány a Pókverzum!’ ruhája egészen zseniális egyedi animációkat kapott!


Egészen hangulatos újdonságokkal érkezik a Pókverzum ruhája!

Egészen nagy kihagyott ziccer lett volna a Sony részéről, ha nem rakja bele a hamarosan megjelenő új Spider-Man játékába az utóbbi idők egyik legjobb Pókember mozijának, az Irány a Pókverzum! Milesjának gúnyáját. Szerencsénkre eszükbe sem jutott kihagyni Miles első filmes szereplésének festékfoltos ruháját annak első videojátékos iterációjából, így többek között abban is körüllenghetjük majd Harlemet.

Arra viszont nem számítottunk, hogy a ruhával együtt az animációs film effektjei is helyet kapnak a játékban!

A ruhát felöltve ugyanis Miles testalkata és mozgása is megváltozik. Egészen konkrétan a frame összerezonál a film művészi megoldásával, emiatt kicsit úgy tűnhet, mintha szaggatna a karakter mozgás közben, de nyugalom, erről szó sincs. Emellett extra animációk is feltűnnek majd, elsősorban akkor, mikor harcba keveredünk, ekkor a különböző interakciók hatására felugranak majd a képregényekből is ismerős buborékok, mint a Ssspak!, vagy a Thoooom! és társai.

Persze nem egy óriási dologról van szó, azért egészen hangulatos tud lenni azok számára, akik szerették a Pókverzumot, esetleg rajonganak a képregényekért is. A Spider-Man: Miles Morales önállóan futtatható kiegészítő november 12-én jelenik meg PS4-re és PS5-re, aminek alapkiadása teljesen ingyenesen frissül majd az újgenerációs PlayStation-re, emellett az Ultimate Edition-t választók a 2018-as alapjáték felújított változatát is ajándékul kapják.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva