Call of Duty

Nem okoz meglepetést a Cold War hivatalos gépigénye, de ultrán kevesen fognak játszani!


Nálad elfut majd 4K-ban ray tracinggel?

A PC-s Call of Duty játékosok bizonyára már nagyon kíváncsiak rá, hogy milyen mértékben változik idén az újabb felvonás hardverigénye, de nem kell megijedni, nagy meglepetések senkit nem fognak érni.

Akiknek a Modern Warfare tökéletesen futott bizonyosan nem fognak falakba ütközni a Cold War esetében sem, a minimum és az ajánlott gépigénye ugyanis ahogy van teljesen megegyezik a 2019-es rebootéval.

Érdekes viszont a ray tracinghez minimum és az ultrához ajánlott konfiguráció. Zsákbamacskát persze egyik sem árul, így míg előbbi csupán az RTX 3070-es kártyát lövi be, addig a legmagasabb elérhető beállításon 4K-ban ray tracinggel az RTX 3080-al felvértezett bestiák képesek csak megbirkózni – bár szerintem, ha nem a 120 fps a cél, akkor mindkét esetben tehetünk egy próbát a 2080 Ti-al is.

A játék helyigénye ugyan kisebb mint az MW-nek, azért így sem követel keveset a maga 175 GB-jával (ultrán 250 GB), ami a jövőben bizonyosan növekedni fog. Elméletileg lesz lehetőségünk játékmód specifikusan is telepíteni, így azok a játékosok, akiknek nincs szükségük az egyjátékos kampányra nyugodtan törölhetik majd, a többjátékos rész csupán 50 GB-ot foglal majd. (Viszonyításképp minden idők legambiciózusabb játéka, a Cyberpunk 2077 összesen 70 GB-ról indul.)

Szavazz a Warzone-ra a legjobb Multiplayer kategóriában, és nyerj!

Szavazz az év legjobb játékára, és nyerj egy Philips OneBlade csomagot! | The Golden Joystick

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva