Gaming

Már TPS nézetben is végigjátszhatjuk a Resident Evil 7-et!


Már klasszikus formában is végigjátszhatjuk a Resident Evil 7-et!

A hetedik számozott felvonással hamvaiból támadt fel a Resident Evil sorozat, ami visszavett az évek óta tévúton kallódó akció-kaland irányból, és egy klasszikusabb lassú, belső nézetes felfedezős horrorba váltott (vissza). Meg is lett az eredménye: amellett, hogy visszaállította a Resident Evil renoméját, a kritikusok és a játékosok is egyaránt a magasba emelték.

Az FPS nézet viszont a közel tökéletesre sikerült játék ellenére sem nyerte el sok régi vágású rajongó a tetszését, így nem csoda, hogy pár modder szorgosan dolgozott a harmadik személyű nézet elkészítésén. Az első verzió ugyan már augusztusban publikussá vált, csak pár napja kapta meg azt a frissítést, amivel majd problémamentesen végigjátszható a játék TPS nézetben. (Korábban is voltak próbálkozások, de azokat jobb nem felemlegetni…)

A TPS mod persze nem tökéletes, a legtöbb probléma a kamerán áthaladó objektumokkal és textúrákkal adódik, de a szájmozgás és a zseblámpa fénye sem az igazi. Mindez nem azt jelenti, hogy rossz lenne, sőt, egészen elképesztő minőségű munkáról van szó, amire pár frissítés múlva simán ráfogható lenne a hivatalos jelző is. 

A modot a Nexus Mods oldaláról tudjátok letölteni, értelemszerűen csak PC-re. Íme egy kis játékmenet a harmadik személyű Resident Evil 7-ből, ami közel tökéletesen idézi a klasszikus Resident Evil játékokat:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva