Gaming

Zseniális játékokkal rajtol el a PlayStation Plus Collection!


A friss PlayStation 5 tulajdonosoknak lesz mivel nosztalgiázniuk,

Kevesebb mint 3 hét múlva hazánkba is megérkezik limitált példányszámban a PlayStation 5, aminek nyitócímei közt olyan alkotásokat találhatunk, mint a Spider-Man Miles Morales, a Demon’s Souls Remake, a Godfall, vagy éppen a Sackboy: A Big Adventure. Ám nem csak ennek, hanem a szeptember közepén beharangozott PlayStation Plus Collectionnek is lehet majd örülni, hiszen a minap kiderült, hogy 20 remek játékkal fog elrajtolni.

A legjobb az egészben pedig az, hogy nem kell majd külön fizetni érte, hiszen ha a PlayStation Plus szolgáltatás előfizetője vagy és PlayStation 5 konzolod van, akkor ilyen formában te is játszhatsz az előző generáció meghatározó címeivel, amik a következők lesznek:

1.) Bloodborne
2.) Days Gone
3.) Detroit Become Human
4.) God of War
5.) Infamous Second Son
6.) Ratchet and Clank
7.) The Last Guardian
8.) The Last of Us Remastered
9.) Until Dawn
10.) Uncharted 4: Thief’s End
11.) Batman: Arkham Knight
12.) Battlefield 1
13.) Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Chronicles Edition
14.) Crash Bandicott N. Sane Trilogy
15.) Fallout 4
16.) Final Fantasy XV Royal Edition
17.) Monster Hunter: World
18.) Mortal Kombat X
19.) Persona 5
20.) Resident Evil 7 Biohazard

Emellett kiderült az is, hogy november 3-án két havi játékot fognak kapni a PlayStation Plus-ra előfizető PS4 tulajdonosok, amik közül az egyik a Gyűrűk Ura univerzumában játszódó Middle-earth: Shadow of War, a másik pedig az utóbbi évek egyik legjobb indie játékának számító Hollow Knight: Voidheart Edition lesz. Az újdonsült PlayStation 5 vásárlók pedig az egészen elmeroggyant Bugsnax társaságában szórakozhatnak majd egy nagyot a konzol novemberi premierjétől.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva