Hearthstone

A mage népszerűsége sokat esett, Illidan ismét a trónon: így alakult a meta


Mutatjuk hogy alakult a meta.

Most kissé szokatlan időben érkezett a VS heti meta jelentése: csütörtök helyett vasárnap késő este, nézzük is rá hogy alakultak az erőviszonyok az elmúlt héten!

A legnépszerűbb paklik

Nincs elérhető leírás.

Jaina erősen megérezte a nerf hammert: közel 5 százalékot esett a népszerűsége egy héttel ezelőtthöz képest! A Paladin 1.5 százalékot javítva immáron a leggyakrabban reprezentált Class, őt követi az egy hét alatt semmit nem változó Hunter, valamint a nagyjából 1 százalékot javító Demon Hunter. Paklik terén a Soul Demon Hunter adja a meta több, mint tizedét, így népszerűség (és spoiler veszély: win rate) terén ez a deck az első, 10.21%kal követő a Pure Paldin, a Face Hunter pedig majdnem 9 százalékkal ért oda a dobogó alsó fokára.

A legjobb paklik

Nincs elérhető leírás.

Alaposan átalakult a legfelsőbb tier az egy héttel ezelőtti állapothoz képest: a Librom Paladin megőrízte tagságát, de immáron csatlakozott a Highlander Hunter, illetve a Soul Demon Hunter is – nem kellett teht sokat várni, hogy ismét Ilidan legyen a trónon győzelmi ráta terén. A Cyclone Mage nem cska népszerűség, win rate terén is kezd eltűnni a süllyesztőben: immáron a legalsó tierig csúszott a nemrégiben nerfelt koncepció.

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

Nincs elérhető leírás.

A Soul Demon Hunter a hét paklija, így matchupok terén is megérdemel 1-2 sort: a paklinak a Pure és a Librom Paladin ellen van negatív győzelmi rátája, illetve a kontroll stlílust nem kedveli még: a Resurrect Priest, a Big Warrior és a Control Warrior ellen szenved, de rengeteg a zöld matchup, így tényleg jó választás most laderre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva