Gaming

A Microsoft egy élő műsorral nyitja meg az Xbox új generációját!


Előfordulhat, hogy akad még valami a Microsoft tarsolyában!

Már egy hét sem választ el minket az új konzolgeneráció nyitányától, melyet elsőként az Xbox Series X és Series S gépek üdvözölnek a november 10-i premierjükkel.

A Microsoft mindennek szeretné megadni a módját, ezért november 10-én magyar idő szerint 20:00-kor egy élő műsorral indítja útjára a videojátékok egészen izgalmasnak ígérkező újabb generációját. 

Az eseményt online stream formájában követhetjük majd a hivatalos Youtube, Twitch és Facebook csatornákon, mely során számos belsős fejlesztő árul el kulisszatitkokat a fejlesztéseikről, magáról az új gépekről is megtudhatunk pár újdonságot, továbbá szó lesz a cloud gamingről, de láthatunk majd játékmeneteket újabb és next-genre optimalizált játékokból is.

Ugyanakkor a legutóbbi esemény alatt Phil Spencertől tudhattuk meg, hogy számos Microsoft Game Studios égisze alá tartozó fejlesztést nem mutattak még be, amiket egy későbbi eseményre tartogatnak. Erre szintén remek alkalom lehet az újgenerációs Xbox debütálása, amivel kis esély nyílhat arra, hogy a PlayStation 5 november 19-i megjelenése előtt meggyőzzön pár bizonytalan játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva